Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Ανακοίνωση για την Πλήρωση μίας (1) Θέσης Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου

Για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ο/η οποίος/α,  θα παρέχει υπηρεσίες και συμβουλές στο Δήμο, θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά, στον τομέα της ειδικότητάς του, την διαμόρφωση επεξεργασία και διαχείριση προγραμμάτων κάθε μορφής, τη σύνταξη εκθέσεων και την εκπόνηση μελετών, την Παρακολούθηση των εκτελούμενων έργων στο Δήμο.
Περισσότερα...
 
Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού που Αφορά το Έργο «Αντικατάσταση Αρδευτικής Γεώτρησης στη Θέση Μελισσοχάρακο της Τ.Κ. Χόνδρου»

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση αρδευτικής γεώτρησης στη θέση Μελισσοχάρακο της Τ.Κ. Χόνδρου», με εκτιμώμενη συνολική αξία 139.000,00 €.
Περισσότερα...
 
Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού που Αφορά το Έργο «Ανάπλαση Τμήματος Οικισμών Συκολόγου & Κάτω Βιάννου»

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου  «Ανάπλαση τμήματος οικισμών Συκολόγου & Κάτω Βιάννου», με εκτιμώμενη συνολική αξία 436.000,00 €.
Περισσότερα...
 
Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού που Αφορά το Έργο «Ανάπλαση Τμήματος Οικισμού Εμπάρου»

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση τμήματος οικισμού Εμπάρου», με εκτιμώμενη συνολική αξία 225.000,00 €.
Περισσότερα...
 
Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού που Αφορά το Έργο «Βελτίωση Οδών εντός Οικισμού Άρβης της Τ.Κ. Αμιρών»

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση οδών εντός οικισμού Άρβης της Τ.Κ. Αμιρών», με εκτιμώμενη συνολική αξία 320.000,00 €.
Περισσότερα...
 
Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (Δια Περιφοράς)

Καλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τρίτη και από ώρα 17:00 μ.μ έως ώρας 20:00 μ.μ η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς.
Περισσότερα...
 
Αλλαγή του Ωραρίου Λειτουργίας της Παγκρήτιας Τράπεζας

Από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, το κατάστημα της Βιάννου θα λειτουργεί πλέον, 3 φορές εβδομαδιαίως (αντί δύο) και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή βάσει του καθιερωμένου ωραρίου συναλλαγών.
Περισσότερα...
 
Εορτασμός του Νέου Έτους

Λιτός θα είναι ο φετινός εορτασμός για το νέο έτος στο Δήμο Βιάννου λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν εξ αιτίας της πανδημίας.

Περισσότερα...
 
Ανακοίνωση Δήμου Βιάννου

Με αφορμή την επανατύπωση του βιβλίου «Κρητικό Λεξιλόγιο» του Βιαννίτη κορυφαίου συγγραφέα και δημοσιογράφου Ιωάννη Κονδυλάκη, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης δήλωσε τα παρακάτω:

Περισσότερα...
 
Ευχές από το Δήμο Βιάννου

Ο Δήμαρχος Βιάννου, Μηνάς Σταυρακάκης, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος & τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και οι εργαζόμενοι του Δήμου, εύχονται για το νέο Έτος Υγεία, Ειρήνη και Ευτυχία.

Ας γίνουν οι ευχές όλου του κόσμου πραγματικότητα.

Καλή Χρονιά!

Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 113

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA

Δημοσκοπήσεις

Ποιο έργο από τα παρακάτω θεωρείτε υψηλότερης προτεραιότητας?
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

« < Ιανουάριος 2021 > »
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Πρόσφατες εκδηλώσεις

Δέν υπάρχουν γεγονότα