Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ενημέρωση για τη Νέα ΚΑΠ στο Δήμο Βιάννου
Ενημέρωση για τη Νέα ΚΑΠ στο Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
Άνω Βιάνννος, 05 Φεβρουαρίου 2013

Ταχ. Δ/νση: Άνω Βιάννος
Ταχ. Κώδικας: 700 04
Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου
Τηλέφωνο: 28953 40177
F A X: 28950 22860

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμος Βιάννου ενημερώνει ότι στις 9 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 5:30 το απόγευμα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Άνω Βιάννο θα πραγματοποιηθεί σημαντική εσπερίδα με θέμα «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΚΑΠ)».

Την παρουσίαση θα κάνει ο Ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης, Μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου και Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η συμμετοχή των φορέων και των παραγωγών της περιοχής μας στην διαδικασία, κρίνεται αναγκαία προκειμένου να ενημερωθούν για τις αλλαγές που θα φέρει η εφαρμογή της νέας Κ.Α.Π. αφού με βάση αυτή θα καθοριστούν οι εξελίξεις για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, για τα επόμενα 6 (έξι) χρόνια.

Η ενημέρωση έχει να κάνει με σημαντικά ζητήματα όπως η απρόσκοπτη συνέχιση της παραγωγικής διαδικασίας για την εξασφάλιση της διατροφικής επάρκειας, η διατήρηση του κοινωνικού ιστού στην ύπαιθρο, την αστάθεια των αγορών και την μεγάλη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA