Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Έκτακτο ΔΣ στη Βιάννο με Θέμα: “Διατήρηση Δημόσιων Υπηρεσιών στον Δήμο Βιάννου”
Έκτακτο ΔΣ στη Βιάννο με Θέμα: “Διατήρηση Δημόσιων Υπηρεσιών στον Δήμο Βιάννου” PDF Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
Άνω Βιάνννος, 03 Φεβρουαρίου 2013
Αριθμός Πρωτ. 1121

Ταχ. Δ/νση: Άνω Βιάννος
Ταχ. Κώδικας: 700 04
Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου
Τηλέφωνο: 28953 40177
F A X: 28950 22860
Ε-ΜΑΙL ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Δελτίο Τύπου

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στην Βιάννο την Παρασκευή 08/02/2013 και ώρα 19:00 με θέμα: "Διατήρηση Δημόσιων Υπηρεσιών στον Δήμο Βιάννου".

Στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουν κληθεί όλοι οι φορείς του Ν. Ηρακλείου δηλαδή, Βουλευτές Περιφερειάρχης Αντιπερειφερειάρχης Ν. Ηρακλείου, Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης αλλά και εκπρόσωποι φορέων της Κεντρικής Κυβέρνησης και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κκ Ανδρέας.

Ο σκοπός είναι να συνεχίσουν να λειτουργούν οι υφιστάμενες Δημόσιες Υπηρεσίες στην Βιάννο αλλά και επαναλειτουργία καταργηθέντων υπηρεσιών όπως το Ειρηνοδικείο προκειμένου να εξυπηρετούνται κανονικά οι Δημότες του Δήμου που σήμερα είναι αναγκασμένοι σε αρκετές περιπτώσεις είναι υποχρεωμένοι να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα ακόμα και για άπλες διαδικασίες καθημερινών υποχρεώσεων.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA