Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση Δημάρχου Βιάννου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και χρηματοδότηση σημαντικών παρεμβάσεων
Συνάντηση Δημάρχου Βιάννου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και χρηματοδότηση σημαντικών παρεμβάσεων PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 07/06/2018

Σημαντικές χρηματοδοτήσεις που ανέρχονται στο ποσό του 1.000.000,00€ για τον Δήμο Βιάννου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης  Κρήτης κος Σταύρος Αρναουτάκης κατά την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Βιάννου κο Παύλο Μπαριτάκη.

Συγκεκριμένα χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης:

  • Αποκατάσταση κτιρίου παλαιού δημοτικού σχολείου Τοπικής Κοινότητας Αφρατίου.
  • Ασφαλτοστρώσεις αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας Οικισμών Τέρτσα, Ψαρής Φοράδας, και Άρβης.
  • Ασφαλτοστρώσεις και αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Εμπάρου Μηλλιαράδων και Ξενιάκου.
  • Ασφαλτόστρωση διαδημοτικού δρόμου από Κάτω Σύμη Βιάννου έως οικισμό Άνω Σύμης Ιεράπετρας.
  • Αποκαταστάσεις υποδομών και λοιπές παρεμβάσεις οικισμών Κερατόκαμου και Καστρίου.
Επίσης ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε την ένταξη και χρηματοδότηση με το ποσό των 500.000,00 ευρώ, από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδος (Π.Α.Α) 2014 - 2020 του αγροτικού δρόμου από την διακλάδωση επαρχιακής οδού 33 (Μάρθα ) έως οικισμό Μηλλιαράδων συνολικού μήκους τριών χιλιομέτρων, αφού η πρόταση του Δήμου Βιάννου πληρούσε όλα τα κριτήρια επιλεξιμότητας.
Οι σχετικές μελέτες έχουν εκπονηθεί ήδη εκπονηθεί από την τεχνική υπηρεσία και τους συνεργάτες του Δήμου Βιάννου, ενώ τα αντίστοιχα έργα θα δημοπρατηθούν αμέσως μετά τη σχετική τροποποίηση και ένταξή τους στο τεχνικό πρόγραμμα 2018 του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης ο οποίος πολλαπλώς έχει στηρίξει και βρίσκεται κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Αποτελεί ουσιαστικό και σημαντικό σύμμαχο στην επίλυση των προβλημάτων αυτών ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που του υποβάλλουμε. Είναι για όλους μας ιδιαίτερα ικανοποιητική η άμεση ανταπόκριση που έχουμε από την Περιφέρεια Κρήτης για χρηματοδότηση έργων και μελετών απαραίτητων για τη βελτίωση των υποδομών του ορεινού Δήμου Βιάννου».

 

 


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA