Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κονδυλάκεια 2019 Τι τραβάμε κι εμείς οι Μάνες, από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου στην Ψαρή Φοράδα
Κονδυλάκεια 2019 Τι τραβάμε κι εμείς οι Μάνες, από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου στην Ψαρή Φοράδα PDF Εκτύπωση

Με την θεατρική παράσταση βασισμένη στο διαχρονικό βιβλίο της Κατερίνας Μανανεδάκη «Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες» από την θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ξεκινούν οι φετινές εκδηλώσεις Κονδυλάκεια 2019 από τον Δήμο Βιάννου. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Ψαρής Φοράδας την Πέμπτη 01 Αυγούστου και ώρα 20:30 το απόγευμα, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Ναυτικό όμιλο Καλαμίου (Α.Ν.Ο.Κ).

Πρόκειται για μια παράσταση, βασισμένη στο διαχρονικό βιβλίο της Κατερίνας Μανανεδάκη, που καταρρίπτει τον μύθο της ιδανικής μητέρας, της υπέροχης συζύγου και της τέλειας εργαζόμενης. Βασισμένη σε ένα βιβλίο που στους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του έγινε best seller με πάνω από 150.000 αναγνώστριες, με την ερμηνεία των ηθοποιών της Θεατρικής Σκηνής Ηρακλείου.

Οργάνωση: Δήμος Βιάννου 
Συνδιοργάνωση: Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καλαμίου

 

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις εδώ.

 

kondylakeia-2019-ti-travame-ki-emeis-oi-manes.jpg

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA