Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Βιάννου για τους Επιτυχόντες Μαθητές στις Φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις
Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Βιάννου για τους Επιτυχόντες Μαθητές στις Φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις PDF Εκτύπωση
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου μας για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν μιας πολυετούς και επίπονης προσπάθειας και σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης.

Θερμές ευχές στους γονείς που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στήριξαν ηθικά και οικονομικά - παρά την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία - την επιτυχία των παιδιών τους, αλλά και των εκπαιδευτικών που με τη μεθοδική δουλειά τους στάθηκαν κοντά στους μαθητές, αρωγοί και συμπαραστάτες τους σ' αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί η ζωή είναι γεμάτη με δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές. Άλλωστε μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.

Καλή πρόοδο σε όλους !!

Παύλος Μπαριτάκης

Δήμαρχος Βιάννου

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA