Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη για τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων
Μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη για τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων PDF Εκτύπωση


Θα ήθελα να εκφράσω και εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων και ιδιαίτερα του Δήμου μας. 

Η επιτυχία αυτή ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για όλους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Για τον λόγο αυτό, η συγκεκριμένη επιτυχία έχει ξεχωριστή σημασία και αποδεικνύει ότι δουλεύοντας σκληρά και επίμονα μπορούμε να τα καταφέρουμε.


Τα συγχαρητήρια μου απευθύνονται επίσης προς τους γονείς και τους καθηγητές που στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών, μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.


Θα ήθελα επίσης να απευθυνθώ και στους μαθητές μας, που δεν κατάφεραν φέτος τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και να τους πω ότι τίποτα δεν έχει κριθεί, τίποτα δεν έχει τελειώσει, κάτι διαφορετικό μας περιμένει. Το μέλλον είναι μπροστά, ο αγώνας για το καλύτερο δεν σταματάει ποτέ, αρκεί να θέτουμε ωραίους στόχους που μας ταιριάζουν περισσότερο, με πίστη στις δυνάμεις μας και με πολλή δουλειά, όλα γίνονται.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA