Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση σε Ημερίδα στις 27 Οκτωβρίου 2015
Πρόσκληση σε Ημερίδα στις 27 Οκτωβρίου 2015 PDF Εκτύπωση

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων που υλοποιεί, διοργανώνει το Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τις Περιοχές του Δικτύου NATURA 2000.

Η περιβαλλοντική αλλά και η οικονομική και κοινωνική αξία και συμβολή των περιοχών αυτών στην αειφόρο ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, θα αποτελέσουν αντικείμενο 22 ημερίδων που θα διεξαχθούν την περίοδο 15 Οκτωβρίου - 15 Νοεμβρίου 2015 σε αντίστοιχους Δήμους της Κρήτης.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να αναδείξει και να προβάλει σε πολίτες και τοπικούς φορείς την ανυπολόγιστη αξία και σημασία της φυσικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Η παρουσία σας θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική στην εκδήλωση που προγραμματίζεται στον Δήμο σας.

Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση προς τον Δήμαρχο το σχέδιο του προγράμματος της ημερίδας καθώς και μια γενική πρόσκληση για το Δημοτικό σας Συμβούλιο, το ευρύ κοινό του Δήμου σας και την ιστοσελίδα του Δήμου σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2810 361242.

 

 

Πρόσκληση Γενική -Αρχείο pdf (643.69 KB)
Πρόσκληση για τον Δήμαρχο - Αρχείο pdf (712.04 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA