Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κεντρική δημοτική οδό οικισμού Αφρατίου
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κεντρική δημοτική οδό οικισμού Αφρατίου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 10-12-2015

Δελτίο τύπου

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δημοτικών οδών που προβλέπονται στην σύμβαση που έχει υπογραφεί από την Περιφέρεια Κρήτης για τον Δήμο Βιάννου και ανέρχεται στο ποσό των 500.000,00 Ευρώ.

Η αρχή έγινε από τον οικισμό Αφρατίου όπου ασφαλτοστρώνεται σε μήκος ενός περίπου χιλιομέτρου η κεντρική δημοτική οδός που ενώνει τον οικισμό με την περιφερειακή οδό Αρκαλοχώρι Βιάννος. Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση στον συγκεκριμένο δρόμο που τα τελευταία χρόνια το οδόστρωμα του είχε υποστεί πολλαπλές φθορές.

Το σημείο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητος Αφρατίου και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο που ήταν αίτημα των κατοίκων εδώ και πολλά χρόνια. Τόνισε ότι οι παρεμβάσεις θα συνεχισθούν σε όλα τα σημεία που προβλέπονται στην σύμβαση με σκοπό την αποκατάσταση του ασφαλτικού σε κεντρικούς δημοτικούς δρόμους. Ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης που στηρίζει την προσπάθεια του Δήμου σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που οι πιστώσεις διατίθενται πλέον με το σταγονόμετρο.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA