Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Υπογραφή σύμβασης «Επισκευή - συντήρηση σχολικών κτιρίων –Δημοτικό σχολείο Άνω Βιάννου», προϋπολογισμού 30.000€
Υπογραφή σύμβασης «Επισκευή - συντήρηση σχολικών κτιρίων –Δημοτικό σχολείο Άνω Βιάννου», προϋπολογισμού 30.000€ PDF Print
Άνω Βιάννος 19/03/2019

«Υπογραφή σύμβασης «Επισκευή - συντήρηση σχολικών κτιρίων -Δημοτικό σχολείο Άνω Βιάννου, προϋπολογισμού 30.000€»

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Επισκευή - συντήρηση σχολικών κτιρίων -Δημοτικό σχολείο Άνω Βιάννου», συνολικού προϋπολογισμού 30.000,00€, την σύμβαση για την υλοποίηση του υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη , Μανώλη Αγαπουλάκη, του Διευθυντή του δημοτικού σχολείου Νίκου Τουπή, του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Θεόδωρου Καρτσάκη, και της Διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Μαρία Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Με το έργο αυτό ο Δήµος Βιάννου θα προχωρήσει:
  1. Καθαίρεση των επιστρώσεων πλακιδίων των τοίχων σε όλη την έκταση των τουαλετών (αγοριών και κοριτσιών) µε εμβαδόν 120 τ.µ. και των επιστρώσεων των πλακιδίων των δαπέδων των τουαλετών ολόκληρης της έκτασης για τις µεν των αγοριών και για τις δε των κοριτσιών µόνο εντός των WC µε εμβαδόν 34 τ.µ. συνολικά και την απομάκρυνση τους από τον χώρο.
  2. Αποξήλωση των τοποθετημένων κατεστραμμένων κουφωµάτων του κτιρίου µε εμβαδόν 28 τ.µ. µαζί µε τα πλαίσιά τους και την απομάκρυνση τους από το χώρο.
  3. Επένδυση πλακιδίων στους τοίχους µε εμβαδόν 120 τ.µ. και επίστρωση στα δάπεδα των επιφανειών που θα καθαιρεθούν µε εμβαδόν 34 τ.µ.
  4. Λειότριψη - στίλβωση των υφιστάµενων επιφανειών δαπέδου μωσαϊκών και µαρµάρων του κεντρικού διαδρόµου των τουαλετών και του διαδρόµου των τουαλετών των κοριτσιών µε εµβαδόν 20 τ.µ.
  5. Χρωματιστοί των επιφανειών µε εμβαδόν 145 τ.µ. των επιχρισµάτων των εσωτερικών επιφανειών µε οικολογικό ακρυλικό χρώµα βάσεως νερού.
  6. Προµήθεια και Τοποθέτηση των εσωτερικών πορτών από αλουµίνιο χωρίς υαλοστάσιο στις τουαλέτες µε εμβαδόν 26 τ.µ.
  7. Προµήθεια και τοποθέτηση των εξωτερικών κουφωµάτων των τουαλετών αγοριών και κοριτσιών µε τους αντίστοιχους υαλοπίνακες τους µε εµβαδόν 2 τ.µ.
  8. Προµήθεια, Εγκατάσταση και Λειτουργία 12 φωτιστικών για τους χώρους των τουαλετών και το διάδρομο τους.
  9. Προµήθεια και Τοποθέτηση σε πλήρη λειτουργία 10 λεκανών αποχωρητηρίου από πορσελάνη ευρωπαϊκού τύπου και 2 λεκανών ουρητηρίων τοίχου από πορσελάνη.
  10. Προµήθεια και Εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργία 6 νιπτήρων πορσελάνης µε τους αντίστοιχους αναµικτήρες (µπαταρίες) τους.
  11. Προµήθεια και Τοποθέτηση του εξοπλισµού των 6 καθρεπτών στις τουαλέτες και των 10 χαρτοθηκών τοποθετηµένες στα επί µέρους WC και δίπλα από τους νιπτήρες.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 30.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και χρηματοδοτείται, από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών και από ίδια έσοδα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Υλοποιούμε μια σημαντική παρέμβαση που αφορά στην ανακαίνιση στους χώρους υγιεινής του Δημοτικού σχολείου Άνω Βιάννου με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ αλλά και από ίδια έσοδα του Δήμου. Στόχος η αναβάθμιση των σχολικών μας κτιρίων και η βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης . Υπενθυμίζω ότι το Δημοτικό σχολείο Άνω Βιάννου έχει ήδη χρηματοδοτηθεί για παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης από το Πράσινο ταμείο ένα έργο που σύντομα και αυτό δημοπρατείται.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA