Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Σύγκλιση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βιάννου
Σύγκλιση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βιάννου PDF Print

 

_.jpg
Την Τετάρτη 19/06/2019 και ώρα 11:00 συγκαλείται στην αίθουσα συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βιάννου το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βιάννου.
Σκοπός της σύγκλισης του ανωτέρω οργάνου είναι η οργάνωση και ο συντονισμός των ενεργειών τόσο των αρμόδιων Υπηρεσιών όσο και των εθελοντικών ομάδων σχετικά με τη λήψη μέτρων για την Πυρασφάλεια και Πυροπροστασία της Αντιπυρικής Περιόδου 2019. Πιο συγκεκριμένα στη συνεδρίαση αυτή θα εξετασθούν θέματα σχετικά με:
  • Την υλοποίηση έργων και εργασιών και δράσεις συντονισμού, σε συνεργασία με την Αρμόδια Δασική και Πυροσβεστική Υπηρεσία.
  • Την ετοιμότητα του δυναμικού και μέσων για διάθεση προς υποβοήθηση του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος στη καταστολή των δασικών πυρκαγιών.
  • Τα μέτρα ετοιμότητας κατά τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας βάσει του ημερήσιου χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, που εκδίδεται καθώς και κάθε άλλο θέμα κρίνεται απαραίτητο, στην πρόληψη και ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.
 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA