Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Σύνδεση Αποχετευτικού Δικτύου Κοινότητας Συκολόγου με την Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων Βιολογικού Καθαρισμού»
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Σύνδεση Αποχετευτικού Δικτύου Κοινότητας Συκολόγου με την Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων Βιολογικού Καθαρισμού» PDF Print

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Σύνδεση αποχετευτικού δικτύου Κοινότητας Συκολόγου με την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων βιολογικού καθαρισμού», την σύμβαση για την υλοποίηση του υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη, και της διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Μαρίας Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο αφορά στην σύνδεση, του υπολοίπου τμήματος του αποχετευτικού δικτύου του Συκολόγου, με το υπάρχων δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού.

Συγκεκριμένα θα συνδεθούν με πέντε σημεία του αποχετευτικού δικτύου, ενώ θα κατασκευαστούν 32,50 μέτρα αγωγού αποχέτευσης PVC Φ160/ και 51,00 μέτρα αγωγού αποχέτευσης PVC Φ200/, έντεκα νέες παροχές αποχέτευσης, πέντε νέα φρεάτια ακαθάρτων με τα καλύμματα τους από ελατό χυτοσίδηρο.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 30.000,00 € και χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:

Μετά την ολοκλήρωση και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στην κοινότητα Συκολόγου επιλύεται και το πρόβλημα της σύνδεσης του υπόλοιπου τμήματος του αποχετευτικού δικτύου με την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα του Δήμου και είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα έργων για το 2019. Συνεχίζουμε τις καθημερινές παρεμβάσεις σε κάθε οικισμό που αντιμετωπίζουν σημαντικά θέματα καθημερινότητας.

 

ypografi-symvasis-ergou-syndesi-apocheteftikou-diktyou-koinotitas-sykologou-me-monada-epexergasias-lymaton-viologikou-katharismou.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA