Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Αμέριστη Συμπαράσταση Δήμου Βιάννου στον αγώνα των αγροτών
Αμέριστη Συμπαράσταση Δήμου Βιάννου στον αγώνα των αγροτών PDF Print

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΑΝΝΟΥ

Αμέριστη η συμπαράσταση του ΔΗΜΟΥ ΒΙΑΝΝΟΥ στον αγώνα των αγροτών.

Με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης, που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα τους για να μπορούν να συνεχίσουν το αγροτικό επάγγελμα και να εξασφαλίσουν ένα στοιχειώδες εισόδημα, ο Δήμος Βιάννου ένας κατ΄ εξοχήν αγροτικός Δήμος εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στο δίκαιο αγώνα τους.

Η μείωση του κόστους παραγωγής, η εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης με αξιοπρεπείς όρους διαβίωσης τους, αποτελούν βασική προϋπόθεση για την βιωσιμότητα του Πρωτογενή Τομέα στην Χώρα μας με τα συγκεκριμένα οικονομικά και δημογραφικά χαρακτηριστικά.

Καλούμε την Κυβέρνηση να ακούσει τους αγρότες που βρίσκονται σε αδιέξοδο και να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ουσιαστικής υποστήριξης και ικανοποίησης των δίκαιων αιτημάτων τους, για να μπορέσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους να παραμείνουν στην ύπαιθρο και να συνεχίσουν να παράγουν προς όφελος των ιδίων και της χώρας, μέσα στις ιδιαίτερα δυσμενείς σημερινές συνθήκες που όλοι βιώνουμε.


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA