Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση διαβούλευσης σχετικά με το νέο πρόγραμμα leader (Σ.Σ. ΚΑΠ 2023-2027) στο Δήμο Βιάννου
Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση διαβούλευσης σχετικά με το νέο πρόγραμμα leader (Σ.Σ. ΚΑΠ 2023-2027) στο Δήμο Βιάννου PDF Print

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 19/12/2022 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Βιάννου, θα  πραγματοποιηθεί συζήτηση/διαβούλευση για την υποβολή προτάσεων τοπικής ανάπτυξης στο νέο πρόγραμμα LEADER (ΤΑΠ ΤοΚ) της Σ.Σ. ΚΑΠ 2023-2027, σύμφωνα με την Πρόσκληση που δημοσίευσε από 10/10/2022 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α.»

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή καλούν όλους τους κοινωνικούς, πολιτιστικούς, συνεταιριστικούς, επιχειρηματικούς τοπικούς φορείς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο δημότη, να συμμετέχουν στην εν λόγω εκδήλωση.

Η ενεργοποίηση και η συμμετοχή των δημοτών και των τοπικών φορέων αποτελούν βασική προϋπόθεση για τον καλύτερο σχεδιασμό της αναπτυξιακής διαδικασίας  στην περιοχής μας.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA