Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Εκλέχτηκε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Βιάννου
Εκλέχτηκε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Βιάννου PDF Print

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου, στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου, οι διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου του Δ.Σ. αλλά και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε ομόφωνα ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Εμμανουήλ Κονδυλάκης, σύμφωνα με την πρόταση του Δημάρχου κ. Παύλου Μπαριτάκη.

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Κωσταντίνος Μωυσάκης από την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης και Γραμματέας η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αργυρώ -Ελευθερία Ψαράκη, από την παράταξη του Δημάρχου.

Παράλληλα έγινε η εκλογή της Νέας Δημοτικής Επιτροπής. Ως τακτικά μέλη εξελέγησαν οι κύριοι: Πολυχρόνης Λουλάκης (Δημοτική Αρχή), Ιωάννης Χατζάκης (Δημοτική Αρχή), Κώστας Μωυσάκης (Λαϊκή Συσπείρωση) και Κώστας Βασιλάκης (Λαϊκή Συσπείρωση).

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι κύριοι: Θεόδωρος Καρτσάκης (Δημοτική Αρχή), Δημήτριος Μητσόπουλος (Δημοτική Αρχή) και Γεώργιος Βιαννιτάκης (Δημοτική Αρχή).

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής ορίσθηκε από τον Δήμαρχο κ. Παύλο Μπαριτάκη ο Αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Κονδυλάκης.

Ο κ. Μπαριτάκης αμέσως μετά τη διαδικασία, συνεχάρη τον Πρόεδρο τα μέλη του Συμβουλίου, καθώς και όλα τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής και τους ευχήθηκε καλή θητεία, καλή συνεργασία, με σωστές αποφάσεις προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου Βιάννου.

Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA