Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Ανακοίνωση για Ραντεβού στον Δήμο Βιάννου
Ανακοίνωση για Ραντεβού στον Δήμο Βιάννου PDF Print

Στα πλαίσια των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, διευκρινίζονται τα εξής αναφορικά με τη λειτουργία του Δήμου κατά το χρονικό διάστημα έως και 30.11.2020:

Την περίοδο του lockdown ο Δήμος συνεχίζει την λειτουργία του και φροντίζει για την καθημερινή εξυπηρέτηση των Δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των Δημοτών.

Επεκτείνεται το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» με την ενίσχυση του υφιστάμενου προσωπικού με τους απασχολούμενους στις δομές που έχουν αναστείλει την λειτουργία τους, ήτοι του ΚΑΠΗ, του ΚΗΦΗ και των Καθαριστριών Γυμνασίου, Λυκείου.

Η παροχή υπηρεσιών συνίσταται στα εξής:
  • Βοήθεια σε όσους δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους, των άπορων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν.
  • Εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και τροφές, είδη S/M κλπ) για καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών στους παραπάνω στο (τηλ. ΚΑΠΗ 2895022500).

 

Για τους υπόλοιπους δημότες η εξυπηρέτηση τους θα γίνεται μόνο για επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. Εξυπακούεται ότι κατά την εξυπηρέτηση των δημοτών, η τήρηση των αποστάσεων και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Οι δημότες μπορούν να ζητούν την εξυπηρέτησή τους

  • στα τηλέφωνα 2895340177-163-126
  • και ηλεκτρονικά – με αποστολή στο e mail:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Οι απαντήσεις στα αιτήματα των δημοτών θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, όπου είναι δυνατόν, σε αντίθετη περίπτωση η αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα λαμβάνει χώρα υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

 

Σε κάθε περίπτωση, κατά την προσέλευση του κοινού, θα πρέπει να διασφαλίζεται η τήρηση των μέτρων προστασίας μεταξύ των παρευρισκομένων.

 

Τα παραπάνω ισχύουν μέχρι την άρση των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του COVID-19 και ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση την εξέλιξη της επιδημίας και τις οδηγίες των αρμοδίων Φορέων και Υπηρεσιών.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA