Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Έκτακτη Προσωρινή Στήριξη στους Γεωργούς των Τομέων που Πλήττονται Ιδιαίτερα από τις Επιπτώσεις της Πανδημίας COVID-19
Έκτακτη Προσωρινή Στήριξη στους Γεωργούς των Τομέων που Πλήττονται Ιδιαίτερα από τις Επιπτώσεις της Πανδημίας COVID-19 PDF Print

Ο Δήμος Βιάννου ένας κατ΄ εξοχήν ελαιοκομικός Δήμος με το σύνολο σχεδόν των κατοίκων μας να είναι ελαιοπαραγωγοί, ενημερώνει τους Δημότες ότι: Άνοιξε η Πρόσκληση στα πλαίσια του ΜΕΤΡΟΥ 21 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους γεωργούς των τομέων που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19».

Σύμφωνα με την Πρόσκληση καλούνται οι ελαιοπαραγωγοί να υποβάλλουν την Αίτηση τους για εφάπαξ οικονομική ενίσχυση μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με την Πρόσκληση, δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες (ΚΚΕΑ) με βάση το Μητρώο Αγροτών & Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) έως και τη λήξη υποβολής φορολογικής δήλωσης έτους 2020 (εισοδήματα έτους 2019) και όσοι έχουν στη νόμιμη κατοχή τους επιλέξιμη προσδιορισθείσα έκταση αγροτεμαχίων με καλλιέργειες ελιάς ελαιοποιήσιμης ή/και διπλής κατεύθυνσης, όπως αυτή προκύπτει από την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για το έτος χρήσης 2019.

 

Το ύψος ενίσχυσης ανά Δικαιούχο, για κάθε κλάση επιλέξιμης έκτασης ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο ως εξής:

 

Κλάση επιλέξιμης έκτασης Ύψος ενίσχυσης ανά δικαιούχο
0 ΣΤΡΕΜ < επιλέξιμη έκταση ≤ 10 ΣΤΡΕΜ 300 €
10 < επιλέξιμη έκταση ≤ 15 ΣΤΡΕΜ 600 €
15 ΣΤΡΕΜ < επιλέξιμη έκταση ≤ 30 ΣΤΡΕΜ 1.100 €
30 ΣΤΡΕΜ < επιλέξιμη έκταση ≤ 50 ΣΤΡΕΜ 1.600 €
50 ΣΤΡΕΜ < επιλέξιμη έκταση ≤ 70 ΣΤΡΕΜ. 2.000 €
70 < επιλέξιμη έκταση ≤ 100 ΣΤΡΕΜ 2.500 €
100 < επιλέξιμη έκταση ≤ 150 ΣΤΡΕΜ 3.000 €
150 ΣΤΡΕΜ< επιλέξιμη έκταση ≤ 200 ΣΤΡΕΜ 3.500 €
επιλέξιμη έκταση > 200 ΣΤΡΕΜ. 4.000 €

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι, υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) που υποστηρίζει την υλοποίηση του Μέτρου. Η εγγραφή στο εν λόγω σύστημα γίνεται στον ιστότοπο https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/ και η υποβολή των αιτήσεων στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M21

Εγχειρίδιο Οδηγιών συμπλήρωσης της αίτησης θα υπάρχει αναρτημένο σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο εγγραφής

Όσοι εκ των δικαιούχων δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης μπορούν να απευθυνθούν εκεί που υποβάλλουν την Αίτηση τους για την επιδότηση, δηλαδή στα ΚΥΔ (Συνεταιρισμούς και ιδιώτες). Απαραίτητα να έχουν μαζί τους κωδικούς taxisnet.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

 

 

 

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο pdf ( 105 KB)

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA