Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Ανακοίνωση – Κλείσιμο Δρόμου από Επαρχιακή οδό 33 έως Λουτράκι Βιάννου.
Ανακοίνωση – Κλείσιμο Δρόμου από Επαρχιακή οδό 33 έως Λουτράκι Βιάννου. PDF Print

Ενημερώνουμε τους  δημότες, τους κατοίκους  και επισκέπτες  της περιοχής Λουτρακίου Βιάννου  και της περιοχής «Σωρός Βιάννου» ότι λόγω των εργασιών  ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΒΡΑΧΩΝ θα παραμείνει κλειστή για τα όλα τα οχήματα  η Δημοτική οδός προς Λουτράκι Βιάννου από την διασταύρωση της Επαρχιακής οδού 33 έως και τον οικισμό Λουτρακίου, από Δευτέρα 06-09-2021 έως και Πέμπτη 17-09-2021.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών να δείξουν κατανόηση και να λάβουν τα μέτρα τους σχετικά με την πρόσβασή τους στον οικισμό, για όσο χρονικό διάστημα ο δρόμος θα είναι κλειστός. Από πλευράς του Δήμου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να εκτελεστούν με ταχύ ρυθμό για την όσο το δυνατό γρηγορότερη απόδοση του δρόμου στους χρήστες του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση από και προς Λουτράκι Βιάννου  θα γίνεται περιφερειακά, μέσω του δρόμου από πρατήριο Χαϊδαράκη προς Λουτράκι.

Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.

Ο Αντιδήμαρχος


Τριγωνάκης Χαρίλαος

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA