Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή σύμβασης «Επισκευή – αποκατάσταση δημοτικής οδού προς δημοτικό κοιμητήριο Τ.Κ. Αφρατίου»
Υπογραφή σύμβασης «Επισκευή – αποκατάσταση δημοτικής οδού προς δημοτικό κοιμητήριο Τ.Κ. Αφρατίου» PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 04/04/2019

Υπογραφή σύμβασης «Επισκευή - αποκατάσταση δημοτικής οδού προς δημοτικό κοιμητήριο Τ.Κ. Αφρατίου»

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Επισκευή - αποκατάσταση δημοτικής οδού προς δημοτικό κοιμητήριο Τ.Κ. Αφρατίου », συνολικού προϋπολογισμού 50.000,00€, την σύμβαση για την υλοποίηση του υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία του Αντιδημάρχου Νικήτα Γιαμαλάκη, της Διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Μαρία Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο αφορά την αποκατάσταση του δρόµου που οδηγεί στο νεκροταφείο του οικισµού, και περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:
  • Εκσκαφές για την κατασκευή τεχνικού
  • Κατασκευή νέου τεχνικού.
  • Απόξεση και ασφαλτόστρωση του δρόµου.
  • Γενικές εκσκαφές και κατασκευή τοιχίου από ξηρολιθοδομή

Ο προϋπολογισµός του έργου είναι 50.000,00 € και χρηµατοδοτείται από την ΣΑΕΠ Κρήτης, µε ΚΑ 2014ΕΠ50200008, σύµφωνα µε την µε αρ. 166687/20-07-2018 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Συνεχίζοντας τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Δήμου και ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες δημοπράτησης, υλοποιούμε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση που αφορά στην αποκατάσταση της οδού που οδηγεί στο κοιμητήριο του οικισμού Αφρατί του Δήμου μας. Μια παρέμβαση που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης για την οποία ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την στήριξη του. Συνεχίζουμε με σειρά παρεμβάσεων αλλά και δημοπρατήσεις σημαντικών έργων υποδομών για όλο τον Δήμο.


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA