Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση

Πρόσκληση Σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

Προς:

  1. Τα Τακτικά Μέλη της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βιάννου
  2. Τα αναπληρωματικά Μέλη της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βιάννου

Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα Βιάννου την 23-07-2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852 / 2010:

  1. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την κατακύρωση της ανάθεσης της υπηρεσίας / προμήθειας «Συντήρηση και επισκευή Η/Μ εξοπλισμού γεωτρήσεων 2019-2020»
  2. Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής
  3. Αντικατάσταση μέλους της επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων προμηθειών του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016
  4. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 και εγγραφή πίστωσης για «Συμμετοχή του Δήμου στο φεστιβάλ «ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ»
  5. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 και εγγραφή πίστωσης για «Απολυμάνσεις χώρων Δημοτικού καταστήματος»
  6. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 και εγγραφή πίστωσης για «Προμήθεια δεξαμενών νερού με εξοπλισμό για πυροπροστασία»
  7. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 και εγγραφή πίστωσης για την ενίσχυση των Κ.Α του προϋπολογισμού για την υλοποίηση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

Σχετικά Αρχεία
Πρόσκληση - pdf (98,1 KB)

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA