Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσληψη 2 Ατόμων με Σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. στο Πλαίσιο Λήψης Μέτρων για την Αντιμετώπιση του Κορωνοϊού
Πρόσληψη 2 Ατόμων με Σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. στο Πλαίσιο Λήψης Μέτρων για την Αντιμετώπιση του Κορωνοϊού PDF Εκτύπωση

Ο Δήμαρχος Βιάννου

  1. Λαμβάνοντας υπόψη: Την με αρ. 19/23.02.2021 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.
Ανακοινώνει

ότι θα προσλάβει δυο (02) άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), στις εξής ειδικότητες με τα ειδικά και τυπικά προσόντα:


Α/Α Ειδικότητα Τυπικά Προσόντα ΑριθμόςΧρονική Διάρκεια απασχόλησης
1 ΥΕ Εργάτες καθαριότητας Δεν χρειάζονται τυπικά προσόντα 02 08 μήνες


Β. Γενικά Προσόντα για όλους τους υποψήφιους

  1. Να είναι Έλληνας Πολίτης ή πολίτης χώρας κράτους – μέλους της Ε.Ε. (Σύμφωνα με τα άρθρα 1, 2 και 3 του νομοθετικού διατάγματος (ν.δ.) 3832/1958 (ΦΕΚ 128 Α΄) δικαιούνται να είναι υποψήφιοι Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι ομογενείς και ομογενείς αλλοδαποί προερχόμενοι από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται προσαγωγή πιστοποιητικού ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο η ιδιότητά τους ως Έλληνες ως προς το γένος και τη συνείδηση.)
  2. Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
  3. Να έχουν την υγεία που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης τους και να μην ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου για σοβαρή λοίμωξη COVID-19 σύμφωνα με την ΔΙΔΑΔ/Φ.64/315/οικ.8030 (ΦΕΚ 928/τεύχ.Β/18.03.2020) εγκύκλιο καθώς και να μην ανήκουν στις ομάδες που δικαιούνται άδεια ειδικού σκοπού σύμφωνα με την ΔΙΔΑΔ/Φ.69/108/οικ.787.
  4. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού. Συγκεκριμένα:
    • α) να µην έχουν καταδικαστεί για κακούργηµα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκληµα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκληµα οικονοµικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
    • β) να µην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί µε τελεσίδικο βούλευµα ή κατ΄ άλλον νόµιµο τρόπο (άρθρο 43 του Ν.4319/2013) για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκηµα αυτό έχει παραγραφεί. γ) να µην έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώµατα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.
    • δ) να µην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή µερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή µερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
    • ε) να µην έχουν απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νοµικού Προσώπου του δηµόσιου τοµέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύµβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου, αν δεν ̟παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

Γ. Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ υποβάλλοντας επιπλέον τα παρακάτω δικαιολογητικά:
  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (μπορεί να γίνει αυτεπάγγελτη αναζήτησή του από την υπηρεσία).
  3. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα, όπως ορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση.
  4. Πιστοποιητικό Γεννήσεως.
  5. Έγγραφο που να πιστοποιείται ο αριθμός μητρώου Ι.Κ.Α.

Δ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσης ανακοίνωσης στον πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου για μια ημέρα ήτοι 24.02.2021. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση και να την υποβάλλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Βιάννου που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννόησης με την υπηρεσία για αποφυγή συνωστισμού (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2895340163) και μέχρι τις 14.00 μ.μ.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Βιάννου.
Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βιάννου, στο πρόγραμμα «Διαύγεια» και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

Σχετικά αρχεία

ΑνακοίνωσηΑρχείο pdf ( 121 KB)

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA