Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μήνυμα Δημάρχου για την Πρωτομαγιά
Μήνυμα Δημάρχου για την Πρωτομαγιά PDF Εκτύπωση

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΙΑΝΝΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΜΗΝΑ

stayrakakis.jpg


Η καθιέρωση του εορτασμού της Πρωτομαγιάς ως ημέρας των εργαζομένων δεν είναι τυχαία, είναι αποτέλεσμα σκληρών αγώνων που έδωσαν οι εργαζόμενοι κατά το πέρασμα των χρόνων για την κατοχύρωση και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.
Η φετινή επέτειος της εργατικής Πρωτομαγιάς έχει ιδιαίτερη σημασία. Με αφορμή την Οικονομική Κρίση και την υγειονομική κρίση, πολλές κατακτήσεις των ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά έχουν απολεστεί ή αμφισβητούνται, οι εργασιακές σχέσεις απορρυθμίζονται, η ανεργία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και ιδιαίτερα στους Νέους.
Η κοινωνία βρίσκεται στα όρια της, αγωνιά, αγωνίζεται και ελπίζει για ένα καλύτερο αύριο.
Ως Δήμαρχος και ως Δήμος δηλώνουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας, στους αγώνες και στις προσπάθειες των εργαζομένων για το δικαίωμά τους στην εργασία με ανθρώπινες συνθήκες και αξιοπρεπείς αμοιβές.
Ως Δήμαρχος και ως Δημοτική Αρχή διεκδικούμε προσλήψεις επαρκούς προσωπικού στο Δήμο Βιάννου μόνιμου χαρακτήρα που θα συμβάλλει στην μείωση της ανεργίας στην τοπική κοινωνία και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών μας.
 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA