Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Ασφαλτόστρωση Τμήματος Αγροτικής Οδού Περιοχής Πατέλες Αμιρών του Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Ασφαλτόστρωση Τμήματος Αγροτικής Οδού Περιοχής Πατέλες Αμιρών του Δήμου Βιάννου» PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Ασφαλτόστρωση τμήματος αγροτικής οδού περιοχής Πατέλες Αμιρών Δήμου Βιάννου» συνολικού προϋπολογισμού 74.260,00€, την σύμβαση για την υλοποίηση του υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Άμιρών Μανώλη Ηλιάκη, και της διευθύντριας τεχνικών υπηρεσιών Μαρίας Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Αναλυτικά η παρέµβαση που θα υλοποιηθεί είναι:

  1. Θα γίνει βελτίωση των πρανών έτσι ώστε να διαμορφωθεί τάφρος απορροής των ομβρίων με διάστρωση θραυστού υλικού λατομείου για τη κατασκευή υπόβασης, βάσης και να δημιουργηθεί μια φυσική τάφρος η οποία είτε θα σκυροδετηθεί για να παραμείνει αναλλοίωτη και χωρίς επισκευές είτε θα διαμορφωθεί σωστά (µε εκσκαφή, επίχωση µε θραυστό υλικό και συµπύκνωση).
  2. Κατασκευή ενός τεχνικού ομβρίων µε τσιµεντοσωλήνες.
  3. Τσιμεντόστρωση τμήματος της οδού Επίστρωση οδοστρώματος µε ασφαλτοτάπητα (οδοστρωσία-ασφαλτικά).

Το έργο χρηματοδοτείται από την ΣΑΕΠ Κρήτης, µε ΚΑ 2014ΕΠ50200001, σύμφωνα µε την µε αρ. 291531/27-11-2018 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:
Μια ακόμη σημαντική παρέμβαση που αφορά την βατότητα της αγροτικής οδοποιίας περιοχή Πατέλες Αμιρών θα υλοποιηθεί στον Δήμο μας μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης. Το έργο είναι συμπληρωματικό της ήδη δημοπρατημένης εργολαβίας που αφορά την ασφαλτόστρωση ολόκληρης της αγροτικής οδού από την περιοχή Μύλος στην Άρβης έως την περιοχή Ξεροκάμπι Αμιρών η οποία χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Δίνεται λοιπόν έτσι μια οριστική λύση στην ταλαιπωρία των αγροτών της περιοχής με την αποκατάσταση της βατότητας του οδοστρώματος με ασφαλτικό, στην μεταφορά ιδιαίτερα των ευπαθών αγροτικών προϊόντων. Οφείλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την χρηματοδότηση του υπό εκτέλεση έργου.

 

ypografi-symvasis-ergou-asfaltostrosi-tmimatos-agrotikis-odou-periochis-pateles-amiron-dimou-viannou.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA