Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο Οροπέδιο του Ομαλού Δήμου Βιάννου ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος
Στο Οροπέδιο του Ομαλού Δήμου Βιάννου ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος PDF Εκτύπωση

Στο Οροπέδιο του Ομαλού Βιάννου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα και τη συμμετοχή των ιερέων του Δήμου είχαμε χθες τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, ενώ παράλληλα τιμήθηκε η Εθνική Αντίσταση και η μέρα της Φύσης, όπως έχει καθιερωθεί να εορτάζονται από το Δήμο Βιάννου.

Αρχικά τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και το Τρισάγιο για τους πεσόντες, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από το Δήμαρχο Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη και ομιλία από τον κ. Αριστομένη Συγγελάκη προς τιμήν των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων και την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πεσόντων.

Το «παρών» στον εορτασμό, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, έδωσαν οι Βουλευτές Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Μανώλης Συντυχάκης και Γιώργος Λογιάδης, ο πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και αρκετοί δημότες.

Ο κ. Σταυρακάκης στο μήνυμα του, αφού στάθηκε στον αγώνα των Βιαννιτών και στην προσφορά τους στην Εθνική Αντίσταση, τόνισε πως χρέος όλων μας είναι να διατηρούμε άσβεστη στη μνήμη μας τη θυσία των προγόνων μας και να πορευόμαστε με αυτό ως γνώμονα στην καθημερινότητα μας. Ενώ έστειλε και το μήνυμα για το περιβάλλον, επισημαίνοντας, ότι η προστασία του είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA