Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Θεατρικές Παραστάσεις Στο Δήμο Βιάννου
Θεατρικές Παραστάσεις Στο Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση

 

Άφθονες δόσεις γέλιου έρχεται να προσφέρει η θεατρική παράσταση «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη στο Δήμο Βιάννου. Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα στις 27 Ιουλίου, η παράσταση θα γίνει στην Άρβη στο χώρο του λιμανιού, στις 28 Ιουλίου στην Έμπαρο, στο Πνευματικό Κέντρο και στις 29 Ιουλίου στην Άνω Βιάννο, στο Βλαχάκειο Πνευματικό Ίδρυμα.

Ο Δήμος Βιάννου, προσφέρει αυτές τις παραστάσεις στους δημότες, στα πλαίσια της δράσης του με γνώμονα την προαγωγή του Πολιτισμού, με στόχο οι δημότες μας να νιώσουν πως - παρά τις συνθήκες που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός- η ζωή συνεχίζεται και πως όλοι οφείλουμε να επιστρέψουμε σε ρυθμούς κανονικότητας, πάντα βέβαια ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Μπορεί οι φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις να είναι περιορισμένες λόγω των συνθηκών, όμως και φέτος το καλοκαίρι, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει ο δημότης να έχει αρκετές ευκαιρίες για ψυχαγωγία και διασκέδαση
σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, με αφορμή τις συγκεκριμένες παραστάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, αλλά και μετά το τέλος αυτών, θα τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας, τόσο από το προσωπικό του ίδιου του θιάσου, όσο και από το Δήμο Βιάννου.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για ένα...κρητικό γουέστερν, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για τρεις βραδιές όλοι οι δημότες της Βιάννου. Η «Άγρια Δύση», σε σκηνοθεσία Αντώνη Κρόμπα είναι μια κωμωδία γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα & την αγάπη για την Ελλάδα!

Η υπόθεση της παράστασης διαδραματίζεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακίων. Εκεί στο επίκεντρο βρίσκεται μια οικογενειακή τουριστική επιχείρηση, η οποία - «χτυπημένη» από την οικονομική κρίση - παλεύει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση ενός παλιού, ανεκπλήρωτου έρωτα, ο οποίος διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας, εξωθώντας όλους σε ακραίες και απόλυτα κωμικοτραγικές αντιδράσεις. Όλη αυτή η ήδη μπερδεμένη κατάσταση θα έρθει να περιπλεχθεί ακόμη περισσότερο όταν ξεκινήσει το κυνήγι ενός χαμένου θησαυρού!

 

Σχετικά Αρχεία

Πρόσκληση Αρχείο pdf (45,5 ΚB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA