Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ΨΗΦΙΣΜΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ σχετικά με την Επιβολή του Ενιαίου Φόρου Ακίνητων στα Αγροτεμάχια
ΨΗΦΙΣΜΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ σχετικά με την Επιβολή του Ενιαίου Φόρου Ακίνητων στα Αγροτεμάχια PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΙΑΝΝΟΥ

Άνω Βιάννος 31-10-2013

ΨΗΦΙΣΜΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 31ης/10/2013 συζήτησε το θέμα της επιβολής του ενιαίου φόρου ακίνητων στα αγροτεμάχια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου με το παρών ψήφισμα του του δηλώνει:

  1. Τη μαχητικά αντίθετη θέση του στην προοπτική φορολόγησης των αγροτεμαχίων εκείνων που αποτελούν μοναδική πηγή εισοδήματος για τους αγρότες - καλλιεργητές, και καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών να αποσύρει άμεσα από το σχέδιο νόμου τις σχετικές διατάξεις που αφορούν στην φορολόγηση των αγροτεμαχίων χωρίς λήψη ισοδύναμων νέων μέτρων σε άλλες κοινωνικές ομάδες και πολίτες.
  2. Τη βούλησή του να συνταχθεί δίπλα στους αγρότες και να στηρίξει τις πρωτοβουλίες και τις κινητοποιήσεις που θα αποφασίσουν.
  3. Την αποφασιστική πρόθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποστολή προς κάθε κατεύθυνση του ανάλογου κοινωνικού μηνύματος.
  4. Το κλείσιμο όλων των Υπηρεσιών του Δήμου κατά την Δευτέρα 04/11/2013, ημέρα οργάνωσης του συλλαλητηρίου των αγροτών και την σύσσωμη παρουσία όλων των μελών του στην πορεία διαμαρτυρίας.
  5. Λέμε όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων των αγροτών που διεκδικούν τα δίκαια αιτήματά τους και ζητάμε την παύση των ποινικών διώξεων που έχουν ασκηθεί γι αυτούς τους λόγους.

Το παρόν ψήφισμα θα αποσταλεί στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, στον Υπουργό Οικονομικών, σε όλους τους Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου και στα Πολιτικά Κόμματα.

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA