Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών
Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών PDF Εκτύπωση

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο απέστειλε ο Δήμαρχος Βιάννου για την χρηματοδότηση του Δήμου Βιάννου με το ποσό των 262.600 ευρω, μετά την απόφαση του Υπουργού να χρηματοδοτήσει από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων τους μικρούς και ορεινούς Δήμους της Χώρας με το ποσό των 24.300.000 ευρώ, για την κάλυψη είτε λειτουργικών δαπανών είτε για επενδυτικές δραστηριότητες και έργα.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρει στην επιστολή του:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την επιστολή μου αυτή , θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη χρηματοδότηση του Δήμου μας με το ποσό των 262.600 € , μετά την απόφαση σας για την χρηματοδότηση των μικρών και ορεινών Δήμων της Χώρας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, που αναγνωρίζεται η διαφορετικότητα των δήμων της πατρίδας μας και η προτεραιότητα που δίνεται στους μειονεκτικούς ορεινούς και νησιωτικούς δήμους οι οποίοι καθημερινά δίνουν τη μάχη για την εξυπηρέτηση των δημοτών με πάρα πολλές ελλείψεις, σε πολύ δύσκολες συνθήκες ιδιαίτερα μάλιστα στις σημερινές που είναι πρωτόγνωρες και που όλοι βιώνουμε

Σας διαβεβαιώνω ότι με συλλογικές αποφάσεις θα προβούμε άμεσα στην καλύτερη αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων αυτών προς όφελος των δημοτών μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Βιάνου

 

Μηνάς Σταυρακάκης


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA