Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η Ολυμπιάδα Ρομποτικής επιβεβαιώνει τα βήματα προόδου σε τεχνολογικό επίπεδο
Η Ολυμπιάδα Ρομποτικής επιβεβαιώνει τα βήματα προόδου σε τεχνολογικό επίπεδο PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η Ολυμπιάδα Ρομποτικής επιβεβαιώνει τα βήματα προόδου σε τεχνολογικό επίπεδο

Στα εγκαίνια των εκθέσεων, στα πλαίσια της 3η Ολυμπιάδας Ρομποτικής ο Δήμαρχος Βιάννου

Στα εγκαίνια των εκθέσεων που έγιναν στα πλαίσια της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής, η οποία πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, βρέθηκε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

Ο κ. Μπαριτάκης επισκέφθηκε τους χώρους όπου πραγματοποιούνται οι εκθέσεις, οι οποίες αφορούν, μεταξύ άλλων, τα τοπικά Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, την Οικοτεχνία, αλλά και τις επιχειρήσεις Καινοτομίας.

Ο Δήμαρχος Βιάννου, μιλώντας για την «Μινωική Ολυμπιάδα Ρομποτικής» είπε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός, με παγκόσμιο θετικό αντίκτυπο για την Κρήτη.

«Η 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, στην οποία μετέχουν συνολικά 3.500 διαγωνιζόμενοι από 36 χώρες, είναι μια διεθνής διοργάνωση, που αντικατοπτρίζει τα βήματα προόδου, τα οποία έχουν γίνει σε τεχνολογικό και επιστημονικό επίπεδο στην Κρήτη και την Ελλάδα γενικότερα.

Οι συμμετοχές είναι αναμφίβολα υψηλού επιπέδου και πραγματικά το όλο εγχείρημα, είναι άκρως εντυπωσιακό», είπε ο κ. Μπαριτάκης, που έδωσε συγχαρητήρια στον Ελληνικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, την Περιφέρεια Κρήτης, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου για την συνολική διοργάνωση της Ολυμπιάδας Ρομποτικής.

 

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA