Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Απόπειρα Εξαπάτησης από Επιτήδειους στο Όνομα του Δήμου
Απόπειρα Εξαπάτησης από Επιτήδειους στο Όνομα του Δήμου PDF Εκτύπωση

Την προσοχή όλων και ιδιαίτερα των επιχειρηματιών και των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται ο Δήμος Βιάννου, εφιστά ο Δήμαρχος κ. Παύλος Μπαριτάκης, μετά από την καταγραφή περιστατικών απόπειρας εξαπάτησης από επιτήδειους.
Συμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί, άγνωστο άτομο επικοινωνεί με επιχειρηματίες, συνεργάτες και προμηθευτές, στους οποίους συστήνεται με συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο - υποτίθεται για λογαριασμό του Δήμου Βιάννου- και τους καλεί να καταβάλλουν κάποιο ποσοστό κρατήσεων, προκειμένου να προχωρήσει στην πληρωμή των ενταλμάτων τους.

Όπως αναφέρει ο κ. Μπαριτάκης, πρόκειται για απατεώνες που προφανώς αντλούν στοιχεία πληρωμών από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ και επιχειρούν να παραπλανήσουν τα άτομα, με τα οποία επικοινωνούν. Μάλιστα για να ειναι πιο πειστικοί κάνουν λόγο για ακριβή ποσά και άλλες λεπτομέρειες.

«Πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να γνωρίζουν πως δεν υπάρχει κανείς που να ενεργεί για λογαριασμό του Δήμου, την ώρα που ως γνωστόν η διαδικασία που ακολουθείται είναι συγκεκριμένη και με βάσει τα όσα ορίζει ο Νόμος.

Δεν υποχρεούται κανείς να πληρώσει κάποιο ποσό σε κανέναν, παρά μόνο όσα προβλέπονται από τη νομοθεσία. Για αυτό και οι πολίτες θα πρέπει να αγνοούν αυτά τα τηλεφωνήματα», επισημαίνει ο Δήμαρχος Βιάννου που αναφέρει ότι ήδη έχει γίνει σχετική καταγγελία τόσο στο ΑΤ Βιάννου, αφού ο Δήμος Βιάννου δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα περιστατικά και δεν ακολουθεί καμία άλλη διαδικασία- ζητώντας στοιχεία και πληροφορίες μέσω τηλεφώνου από δημότες και συνεργάτες- όπως πράττουν οι επιτήδειοι.

Μάλιστα ο κ. Μπαριτάκης καλεί τους δημότες και τους συνεργάτες του Δήμου Βιάννου να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και αν τυχον λάβουν κάποιο τέτοιο τηλεφώνημα να ενημερώνουν άμεσα την Ελληνική Αστυνομία.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA