Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παύλος Μπαριτάκης: «Συγχαρητήρια για την Άμεση Κινητοποίηση και την Κατάσβεση της Πυρκαγιάς»
Παύλος Μπαριτάκης: «Συγχαρητήρια για την Άμεση Κινητοποίηση και την Κατάσβεση της Πυρκαγιάς» PDF Εκτύπωση

Το μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου για τη φωτιά στο Κατωφύγι:

«Η φωτιά στο Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, αποσοβώντας τον κίνδυνο που υπήρχε, καθώς το πύρινο μέτωπο αναπτύχθηκε κοντά στο χωριό.

Η άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων επίγειων και εναέριων και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βιάννου, μαζί με τη συνδρομή των πολιτών, συνέβαλαν τα μέγιστα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους κινητοποιήθηκαν και επιχείρησαν για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς, αλλά και στους πολίτες που ακολούθησαν τις οδηγίες και εκκενώνοντας προληπτικά τον οικισμό, προκειμένου να μη χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή και οι υλικές απώλειες να είναι οι μικρότερες δυνατές.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη πυρκαγιά, εφιστώ για μια ακόμη φορά την προσοχή όλων, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε στο μέλλον παρόμοια περιστατικά, καθώς διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω της κλιματικής κρίσης και των καιρικών συνθηκών».

Η Δημοτική Αρχή Βιάννου εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες της προς το Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Υποστράτηγο κ. Γιώργο Τσικαλά, τον Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης Αρχιπύραρχο κ. Μιχάλη Σεληνιωτάκη, το διοικητή πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου κ. Γιώργο Δημητρακούδη, το διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Βιάννου κ. Αβραάμ Βεϊσάκη, την εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας, το προσωπικό του Δήμου Βιάννου, την Πολιτική Προστασία του Δήμου και φυσικά όλους τους δημότες που βοήθησαν στο έργο της κατάσβεσης.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA