Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στη Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Ανδρέα, Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου ο Δήμαρχος Βιάννου
Στη Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Ανδρέα, Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου ο Δήμαρχος Βιάννου PDF Εκτύπωση

Με θρησκευτική ευλάβεια, παρουσία πιστών, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, θεσμικών φορέων και αυτοδιοικητικών παραγόντων, ανάμεσα στους οποίους και ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, τιμήθηκε σήμερα η ιερά μνήμη του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου.

Συγκεκριμένα στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα, για τον οποίο σήμερα είναι ημέρα εορτής.

Ο κ. Μπαριτάκης στη διάρκεια της παρουσίας του, ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο χρόνια πολλά και ευλογημένα, αλλά και δύναμη για να συνεχίσει το σπουδαίο και πολυσχιδές έργο, το οποίο επιτελεί ως Ιεράρχης προς το ποίμνιο του.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA