Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μήνυμα Δημάρχου Βιάννου για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς
Μήνυμα Δημάρχου Βιάννου για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλέφωνο 2895340177
Fax 2895022860
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 11-09-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Γυμνάσιο Λύκειο του Δήμου, καθώς και το Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο της Άνω Βιάννου επισκέφτηκε σήμερα για τον αγιασμό με την έναρξη της νέας σχολικής χρονια ο Δήμαρχος Βιάννου κος Παύλος Μπαριτάκης.

Στο μήνυμα του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ανάφερε:

«Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει, κάτω από δύσκολες για την δημόσια εκπαίδευση συνθήκες, αφού η οικονομική κρίση αποτελεί πλέον γνώμονα για όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας.

Εύχομαι από καρδιάς δύναμη και επιμονή τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς, και εκπαιδευτικούς μας, αφού όλοι καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ένα δύσκολο ρόλο μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον για την Παιδεία, και όχι μόνο, στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του Δήμου μας, η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην απρόσκοπτη επίτευξη των στόχων και επιδιώξεών σας. Ελπίζω παράλληλα ότι η Ελληνική κυβέρνηση θα λάβει επιτέλους το μήνυμα, δίνοντας άμεσα τις λύσεις εκείνες που θα ενισχύσουν αντί να αποδυναμώσουν τον ευαίσθητο τομέα της Εκπαίδευσης λαμβάνοντας πάντα υπόψιν της ότι στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, το σχολείο αποτελεί τον χώρο της προόδου, της δημιουργίας και ελπίδας για τον τόπο μας.

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA