Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας στον Δήμο Βιάννου
Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας στον Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλέφωνο 2895340177
Fax 2895022860
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 1-10-2013

Θέμα: Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας στον Δήμο Βιάννου

Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κάτω Βιάννου γιορτάστηκε σήμερα η Παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας στον Δήμο Βιάννου. Από νωρίς το πρωί οι ηλικιωμένοι του Δήμου προσήλθαν στον χώρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Κάτω Βιάννου, μέσω των λεωφορείων που διέθεσε για τον σκοπό αυτό ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, δήλωσε:

«τιμούμε σήμερα τους αγωνιστές της ζωής, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στον τόπο μας. Αποτελούν το ζωντανό παράδειγμα για την ζωή και το μέλλον για τα παιδιά μας. Νιώθω υπερήφανος που είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που με το χαμόγελο στα χείλη, την ζωντάνια τους και την καλοσύνη τους καθημερινά δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα για να στηρίξουν τις οικογένειες τους τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους σε δύσκολες οικονομικά εποχές. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού κ Μανόλη Κονδυλάκη, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικό Συλλόγου Κάτω Βιάννου, τον γιατρό κ. Νίκο Μεραμβελλιωτάκη, τα στελέχη των δομών Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ, ΚΑΠΗ και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού, κ. Μανόλης Κονδυλάκης, τόνισε:

«αυτές οι γιορτές είναι γιορτές αγάπης, ζεστασιάς και περηφάνιας για τα μέλη της μεγάλης μας οικογένειας. Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας πρέπει να μας αφυπνίζει όλους και όλες για τη γενιά που αποτελεί τις ρίζες της οικογένειας, για τις γλυκές υπάρξεις τον παππού και τη γιαγιά, που και σήμερα μέσα σε αυτήν την κρίση, προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Με πράξεις αγάπης και συμβολισμού γιορτάζουμε στον Δήμο μας αυτήν την ημέρα».

Στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, συμμετείχαν οι ιερείς της περιοχής, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, και ο πρόεδρος της Κάτω Βιάννου.


Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA