Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διανομή Αγροτεμαχίων σε Ακτήμονες
Διανομή Αγροτεμαχίων σε Ακτήμονες PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ

Άνω Βιάννος 20-01-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκλήρωσε τις εργασίες της η Επιτροπή, που συγκροτήθηκε από κληρικούς και λαϊκούς της Επαρχίας Βιάννου, και η οποία στην τελευταία συνεδρίασή της, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα και την παρουσία του Δήμαρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη, αποφάσισε την οριστική αξιολόγηση των αιτήσεων που υπεβλήθησαν για δωρεάν παραχώρηση προς χρήση μοναστηριακής γης.

Υποβλήθηκαν συνολικά πενήντα εννέα (59) αιτήσεις. Τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά για κάθε αίτηση ήταν: Ε1, Ε2, Ε9, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2013 και δημοτική ενημέρωση. Η Επιτροπή έκανε δεκτές τις σαράντα πέντε (45) αιτήσεις, στις οποίες επισυνάπτονταν τα παραπάνω δικαιολογητικά, τις αξιολόγησε και τις κατέταξε σε οριστικό πίνακα δικαιούχων, κατ' αύξοντα αριθμό εμπερίστατης κοινωνικής κατάστασης. Στους είκοσι πέντε (25) πρώτους θα παραχωρηθεί, εις έκαστον προς χρήση, περί τα τέσσερα (4) στρέμματα μοναστηριακής γης στην περιοχή «Πορτέλα» Τοπικής Κοινότητας Χόνδρου του Δήμου Βιάννου.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας, με το Δήμαρχο κ. Παύλο Μπαριτάκη και την Επιτροπή μετέβησαν στο Δημαρχείο, όπου επισήμως επιδόθηκε ο κατάλογος των είκοσι πέντε δικαιούχων, με το τοπογραφικό σχέδιο περί τα (140) στρέμματα, έτσι ώστε στην συνέχεια να ξεκινήσουν οι χωματουργικές εργασίες που απαιτούνται για την κατανομή των περί των τεσσάρων στρεμμάτων σε κάθε έναν από τους είκοσι πέντε δικαιούχους.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA