Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης για την Κατασκευή ομβρίων και τεχνικών στην Τοπική Κοινότητα Χόνδρου
Υπογραφή Σύμβασης για την Κατασκευή ομβρίων και τεχνικών στην Τοπική Κοινότητα Χόνδρου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 15-10-2015

Δελτίο τύπου

Ξεκινά το έργο κατασκευή ομβρίων και τεχνικών στην Τοπική Κοινότητα Χόνδρου με προϋπολογισμό 139.700,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Ψυλλάκης και Νικήτας Γιαμαλάκης, καθώς και η επιβλέπουσα μηχανικός Νίκη Μπουζουνιεράκη.

Τo έργο αφορά την κατασκευή δικτύων οµβρίων υδάτων στους οικισμούς Χόνδρου και οικισμό Περβόλας της Τοπικής Κοινότητας Χόνδρου Δήμου Βιάννου. Τα δίκτυα κατασκευάζονται µε προκατασκευασμένους τσιµεντοσωλήνες αποχέτευσης κλάσεως αντοχής 120 κατά ΕΛΟΤ ΕΝ 1916, ονομαστικής διαμέτρου D1000 mm. Το δίκτυο οµβρίων που θα κατασκευαστεί στον οικισμό Χόνδρου έχει µήκος 174,00 m , και το δίκτυο που θα κατασκευαστεί στον οικισμό Περβόλα έχει µήκος 150,00 m, δηλαδή το συνολικό µήκος δικτύων οµβρίων που θα κατασκευαστούν είναι 324,00 m.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωση του ανάφερε:

«Άλλο ένα σημαντικό έργο για την περιοχή του Χόνδρου που αφορά στην διευθέτηση των ομβρίων υδάτων υλοποιείται άμεσα με βάση την υπογραφή της σημερινής σύμβασης. Η αναγκαία αυτή παρέμβαση θα δώσει λύση στο πρόβλημα των ομβρίων που ταλαιπωρούσε επι χρόνια τους κατοίκους των οικισμών, που κάθε χειμώνα βρίσκονταν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να πλημυρίσουν οι κατοικίες τους. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η παραπάνω παρέμβαση αλλά και για την άριστη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Βιάννου.

«Άλλο ένα σημαντικό έργο για την περιοχή του Χόνδρου που αφορά στην διευθέτηση των ομβρίων υδάτων υλοποιείται άμεσα με βάση την υπογραφή της σημερινής σύμβασης. Η αναγκαία αυτή παρέμβαση θα δώσει λύση στο πρόβλημα των ομβρίων που ταλαιπωρούσε επι χρόνια τους κατοίκους των οικισμών, που κάθε χειμώνα βρίσκονταν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να πλημυρίσουν οι κατοικίες τους. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η παραπάνω παρέμβαση αλλά και για την άριστη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Βιάννου».

Το έργο «κατασκευή ομβρίων και τεχνικών στην Τοπική Κοινότητα Χόνδρου» χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA