Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η Καθημερινότητα του Πολίτη και η Βελτίωση της Αποτελεί Προτεραιότητα των Δήμων
Η Καθημερινότητα του Πολίτη και η Βελτίωση της Αποτελεί Προτεραιότητα των Δήμων PDF Εκτύπωση

Στην ενημερωτική Ημερίδα των ΕΕΤΑΑ- ΚΕΔΕ για τους νέους Οργανισμούς Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων ο Δήμαρχος Βιάννου

 

Στην πρώτη ενημερωτική Ημερίδα της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) - ΚΕΔΕ για τους νέους Οργανισμούς Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου στην Αθήνα, μετείχε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

Μια Ημερίδα, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Μπαριτάκης είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Δημήτρη Μαραβέλια και κ. Σπύρο Σπυρίδων αντίστοιχα.

Στη διάρκεια της Ημερίδας βασικό θέμα συζήτησης ήταν η εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών των Δήμων, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, μέσα από τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων αυτοδιοικητικών φορέων και φυσικά την ίδια την ΕΕΤΑΑ που είναι ο φορέας, ο οποίος μπορεί να στηρίξει τη λειτουργία τους και την ανάπτυξη της κανονικότητας, σε κάθε έκφανση της δραστηριότητας τους και σε κάθε τομέα.

«Η καθημερινότητα του πολίτη και η βελτίωση της αποτελεί προτεραιότητα των Δήμων. Στα πλαίσια αυτά η συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για την αλλαγή και την ενίσχυση του Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς ο ΟΕΥ, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε Δημοτική Αρχή.

Ήδη γίνονται συζητήσεις με σκοπό τη διεύρυνση της συνεργασίας ΕΕΤΑΑ - Αποκεντρωμένης πάνω σε συγκεκριμένους τομείς, με τη συνεργασία όλων των αυτοδιοικητικών φορέων, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του εκσυγχρονισμού που απαιτείται για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου.

Η επικαιροποίηση, η βελτίωση και η ενίσχυση των Οργανισμών Εσωτερικών Υπηρεσιών αποτελεί μια απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη οργάνωση και τη λειτουργία των Δήμων, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους», δήλωσε ο κ. Μπαριτάκης στη διάρκεια της Ημερίδας.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA