Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί Δημόσια Διαβούλευση για το έργο με τίτλο: Σύστημα παρακολούθησης της εφαρμογής στρατηγικής αειφορίας για τον Δήμο Βιάννου και εφαρμογές ηλεκτρονικής δημοκρατίας»
Δημόσια Διαβούλευση για το έργο με τίτλο: Σύστημα παρακολούθησης της εφαρμογής στρατηγικής αειφορίας για τον Δήμο Βιάννου και εφαρμογές ηλεκτρονικής δημοκρατίας» PDF Εκτύπωση

Το προτεινόμενο έργο «Σύστημα παρακολούθησης της εφαρμογής στρατηγικής αειφορίας για τον Δήμο Βιάννου και εφαρμογές ηλεκτρονικής δημοκρατίας» αφορά στην ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης στρατηγικής αειφορίας και δημόσιας διαβούλευσης, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών. Το σύστημα περιλαμβάνει διαδικτυακά εργαλεία, εφαρμογές και υπηρεσίες που επιτρέπουν:

  • την αποτύπωση της στρατηγικής μέσω καταγραφής και μέτρησης τυποποιημένων δεικτών αειφορίας,
  • την άντληση και επεξεργασία επιχειρησιακών δεδομένων του δήμου από υφιστάμενα ΟΠΣ,
  • τη συλλογή και διάθεση πληροφοριών που αφορούν στην ποιότητα υδάτων του Δήμου
  • τη συστηματική, ανοικτή δημόσια διαβούλευση με του πολίτες επί όλων των βασικών επιλογών της δημοτικής αρχής για την αειφορία και την πράσινη ανάπτυξη και την ενσωμάτωση των αποφάσεων στην στρατηγική.

Τα συστήματα αυτά συμβάλλουν σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών πληροφόρησης και στην ενεργοποίηση των νέων αρμοδιοτήτων των Δήμων στο πλαίσιο του «Καλλικράτη» που αφορούν το έργο της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και στην Διαχείριση της τοπικής αειφόρου ανάπτυξης.

Αντικείμενο

α) Αντικείμενο του έργου είναι η συστημάτων διαχείρισης στρατηγικής αειφορίας και δημόσιας διαβούλευσης, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.

β) Το έργο έχει ενταχθεί στην Πρόσκληση 20.1 του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» (κωδικός ΟΠΣ έργου 327806 και κωδικός υποέργου ..) και ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των διακόσιες δύο χιλιάδες διακόσια εξήντα ευρώ (202.260,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%. Αξία χωρίς ΦΠΑ: 164.439,02 €.

γ) Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει από 13/10/2011 έως 31/10/2011.

δ) Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο προκήρυξης.

ε) το link στο site του Δήμου Βιάννου είναι: www.viannos.gov.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας Φορέα

Δήμος Βιάννου
Τηλ. 28950-22820
Φαξ. 28950-22860
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Στοιχεία Eπικοινωνίας Xειριστή (ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

Μονάδα Β'
Τηλ. 2895-340157 ή 2895-340160

Συνημμένο Αρχείο Προκήρυξης

Αρχείο zip (3.3 MB)
Τεύχη Διακήρυξης

 Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας για την Πράξη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA