Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Διακήρυξη Επαναληπτικής Δημοπρασίας με θέμα «Παραχώρηση του Δικαιώματος Απλής Χρήσης Αιγιαλού & Κοινόχρηστης Παραλίας»
Διακήρυξη Επαναληπτικής Δημοπρασίας με θέμα «Παραχώρηση του Δικαιώματος Απλής Χρήσης Αιγιαλού & Κοινόχρηστης Παραλίας» PDF Print

Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε η με αριθ. πρωτ. 59651/23.05.2024 επαναληπτική διακήρυξη ηλεκτρονικής δημοπρασίας, σε θέσεις των Δήμων Χερσονήσου, Μαλεβιζίου, Βιάννου και Φαιστού της ΠΕ Ηρακλείου και έλαβε αριθμό ανάρτησης στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: ΨΧΞΦΗ-23Θ).

Η εν λόγω ηλεκτρονική δημοπρασία θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 30-05-2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30-11.00 π.μ. οι πρώτες οχτώ (8) δημοπρασίες και ώρα 12:00-12.30 οι επόμενες δέκα (10). Περαιτέρω και σύμφωνα με την παράγραφο Β2.

Δικαιολογητικά και προϋποθέσεις συμμετοχής στην Ηλεκτρονική Δημοπρασία προβλέπεται ότι «για τη συμμετοχή στην ηλεκτρονική δημοπρασία και επί ποινή αποκλεισμού, απαιτείται με μέριμνα του ενδιαφερόμενου, να περιέλθουν στην αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία Ηρακλείου και εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των τριών εργάσιμων (3) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του ΥΠΟΙΚ τα οριζόμενα στη διακήρυξη δικαιολογητικά», παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά οιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

 

Σχετικά αρχεία

Διακήρυξη - Αρχείο pdf ( 266 KB)

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA