Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Παράταση για την Υποβολή Δηλώσεων Καθαρισμού Οικοπέδων από τους Ιδιοκτήτες
Παράταση για την Υποβολή Δηλώσεων Καθαρισμού Οικοπέδων από τους Ιδιοκτήτες PDF Print

Μέχρι τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή των υπεύθυνων δηλώσεων για τον καθαρισμό των οικοπέδων στο Εθνικό Μητρώο Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας ιδιοκτησιών μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πήρε παράταση η προθεσμία για τον καθαρισμό οικοπέδων και την υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων στη σχετική πλατφόρμα έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Με την Υπουργική Απόφαση και την παράταση που δόθηκε, οι πολίτες μπορούν να δηλώσουν τον καθαρισμό των οικοπεδικών και ακάλυπτων χώρων ιδιοκτησίας τους, στην πλατφόρμα του Εθνικού Μητρώου Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας, η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: akatharista.apps.gov.gr, καθώς και στον ιστότοπο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: civilprotection.gov.gr

Δείτε εδώ τον σχετικό σύνδεσμο: https://civilprotection.gov.gr/deltia-tupou/paratasi-gia-tis-diloseis-katharismoy-oikopedon-stin-psifiaki-platforma

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA