Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Κονδυλάκεια 2019, Στην Κεντρική Πλατεία Αμιρά η Χορωδία Δήμου Βιάννου «Στάθης Μάστορας»
Κονδυλάκεια 2019, Στην Κεντρική Πλατεία Αμιρά η Χορωδία Δήμου Βιάννου «Στάθης Μάστορας» PDF Print

Με μουσικές παραστάσεις που περιλαμβάνουν τραγούδια του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου, που θα ερμηνεύσει η Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ορέστη Κουσαθανά, συνεχίζονται το Σάββατο 24 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Αμιρά τα Κονδυλάκεια 2019 στον Δήμο Βιάννου. Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Δήμο Βιάννου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμιρών.

Ώρα έναρξης είναι στις 21:00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Μουσική μας περιπλάνηση συνεχίζεται. Η μεικτή Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας» μας ταξιδεύει στο «Μπαξέ τσιφλίκι» και σ' «Ακρογιαλιές δειλινά», μας θυμίζει πως «Το πέλαγο είναι βαθύ κι η αγάπη είναι μεγάλη»! ενώ και το σπουδαίο τραγούδι του Τσιτσάνη «Μην απελπίζεσαι και δεν θα αργήσει», με τις τόσες πολλές αλληγορικές έννοιες αποκτά άλλο διαφορετικό νόημα.

Μετά την Δημοτική Χορωδία η βραδιά θα συνεχιστεί με τη Μαρία Κωστάκη με την τόσο όμορφη και ιδιαίτερη φωνή της, την οποία θα συνοδεύσουν οι Νίκος και Μανώλης Ψαραδάκης (μπουζούκια-μπαγλαμάς και Β' φωνές) και ο Διαμαντής Αργυριάδης (κιθάρα-τραγούδι) σ' ένα αφιέρωμα στο καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι.


Οργάνωση: Δήμος Βιάννου.
Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αμιρών.
Ώρα έναρξης στις 21:00.
Είσοδος Ελεύθερη.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις εδώ.


kondylakeia-2019-stin-kentriki-plateia-amira-chorodia-dimou-viannou-stathis-mastoras.jpg

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA