Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Δελτίο Τύπου Δήμου Βιάννου
Δελτίο Τύπου Δήμου Βιάννου PDF Print
stavrakakis-minas.jpg

Μετά από τις ουσιαστικές ενέργειες του Δημάρχου κ. Μηνά Σταυρακάκη και των υπαλλήλων της Οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της εκταμίευσης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων του ποσού της επιχορήγησης «1.346.039,38 ευρώ» και έγινε η εξόφληση των παλαιών οφειλών του Δήμου προς την ΔΕΗ.
Υπενθυμίζεται ότι η επιχορήγηση του παραπάνω ποσού προήλθε από το Υπουργείο Εσωτερικών στα πλαίσια του Προγράμματος «Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις».
Με αφορμή τα παραπάνω ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Σταυρακάκης Μηνάς δήλωσε ότι:

«Με την εξέλιξη αυτή έκλεισε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα του Δήμου, ο οποίος απαλλάσσεται από ένα μεγάλο βάρος.
Η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου παλεύουμε καθημερινά, να ανταποκριθούμε και να επιλύσουμε τα καθημερινά μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν το Δήμο και τους Δημότες μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του Δήμου μας, καθώς και τον Γ. Γραμματέα του ΥΠΕΣ κ. Σταυριανουδάκη Μιχάλη για την ουσιαστική συμβολή του.
Επίσης τον συντοπίτη μας βουλευτή κ. Σωκράτη Βαρδάκη για την ενημέρωση και την ουσιαστική βοήθεια του κατά το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του Δήμου.»
 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA