Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Επισκέψεις στο Ηρώο και στο Μουσείο Ολοκαυτώματος
Επισκέψεις στο Ηρώο και στο Μουσείο Ολοκαυτώματος PDF Print

Εντείνονται οι επισκέψεις στο Ηρώο και στο Μουσείο Ολοκαυτώματος του Δήμου Βιάννου, από σχολεία, φορείς, Συλλόγους και από ιδιώτες επισκέπτες Έλληνες και ξένους.

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου της Κω συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους και την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πισκοκεφάλου επισκέφτηκαν στη θέση «Σελί» Αμιρών το χώρο του πανδημοτικού Ηρώου στα Αμιρά που είναι αφιερωμένο στους αντιστασιακούς αγώνες των Βιαννιτών που εκτελέστηκαν την περίοδο της κατοχής και συμβολίζει την ελπίδα προς την Ανάσταση και την Ελευθερία.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Μουσείο Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου όπου έγινε ξενάγηση.

Πραγματοποιήθηκε προβολή ταινίας όπου έχουν καταγραφεί οι μαρτυρίες από επιζώντες των εκτελέσεων με την περιγραφή των γεγονότων όπως τα έζησαν τότε ως μικρά παιδιά αλλά και τις συνέπειες και τις κακουχίες πού υπέστησαν μετά τα γεγονότα.

Οι επισκέπτες ως φόρο τιμής έψαλαν τον Εθνικό ύμνο και κράτησαν ενός λεπτού σιγή.

Την ξενάγηση πραγματοποίησε η κ. Ινιωτάκη Δέσποινα, η οποία ευχαρίστησε τους επισκέπτες που επέλεξαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους την επίσκεψή τους στο Μουσείο Ολοκαυτώματος του μαρτυρικού Δήμου Βιάννου.

 

Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA