Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Διανομή Ειδών Πρώτης Ανάγκης απο το Δ. Βιάννου
Διανομή Ειδών Πρώτης Ανάγκης απο το Δ. Βιάννου PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Βιάννου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αντιπερειφερειάρχη Βρέτζου Θεανώ στο πλαίσιο υποστήριξης πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς και οικονομικά αδύνατες ομάδες του πληθυσμού, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων προχωράει σε διανομή βασικών προϊόντων διατροφής.

Η διανομή θα γίνει σε 150 άπορες οικογένειες εντός των ορίων του Δήμου, με δωρεάν διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως αυτοί έχουν καταγράφει από την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου και σε συνεργασία με όλους του προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Ο Δήμος Βιάννου θα συνεχίσει αυτές τις ενέργειες που είναι ένα ελάχιστο δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους δημότες του, ειδικά τις γιορτινές μέρες του χρόνου.

Τέλος αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βιαννίτη επιχειρηματία Μανωλιδάκη Εμμανουήλ που άμεσα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου και προσέφερε αρκετά προϊόντα βοηθώντας στην πρωτοβουλία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος

Μπαριτάκης Παύλος

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA