Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Παρουσίαση Τοπικών Δράσεων Δήμου Βιάννου για την Aντιμετώπιση της Aνεργίας
Παρουσίαση Τοπικών Δράσεων Δήμου Βιάννου για την Aντιμετώπιση της Aνεργίας PDF Print

Workshop για το Ευρωπαϊκό Έργο «Εφαρμογή εργαλείου INKAS για την επανένταξη και ενσωμάτωση ανέργων στην αγορά εργασίας»

Ο Δήμος Βιάννου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις τοπικές δράσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας / ενίσχυση της απασχόλησης καθώς και το πλαίσιο διαχείρισης προσωπικού της δημοτικής αρχής στο Workshop για το Ευρωπαϊκό Έργο «Εφαρμογή εργαλείου INKAS για την επανένταξη και ενσωμάτωση ανέργων στην αγορά εργασίας». Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωάννης Μεραμβελιωτάκης παρουσίασε το Προφίλ της γεωγραφικής και διοικητικής ενότητας του Δήμου και η Μαρίνα Καμπιτάκη ως υπεύθυνη του Γραφείου Προσωπικού έκανε εκτενή αναφορά στο πλαίσιο διαχείρισης του προσωπικού της Δημοτική Αρχής στις συνθήκες όπως αυτές συνδιαμορφώνονται από τη διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» και άλλες νομοθετικές παρεμβάσεις καθώς και στις δυνατότητες που διαθέτει ο Δήμος για ενέργειες και δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο.

Το Workshop διοργάνωσε ο ελληνικός εταίρος του έργου ηνίοχος.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, στις 18-20 Απριλίου 2012, στο Ηράκλειο Κρήτης. Το έργο τελεί υπό την αιγίδα και χρηματοδότηση του Προγράμματος «Δια Βίου Μάθηση» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Υποπρόγραμμα Leonardo DaVinci) και συντονίζεται από το Ινστιτούτο Επιστημών Εργασίας του Πανεπιστήμιου του Μπόχουμ της Γερμανίας (Institut für Arbeitswissenschaft - Ruhr Universität Bochum), ενώ σε αυτό συμμετέχουν συνολικά επτά εταίροι από έξι χώρες της Ε.Ε.

Προφίλ της Γεωγραφικής Ενότητας - Αρχείο pdf (860 KB)
Δράσεις Ένεργούς Ενίσχυσης της Απασχόλησης στα Όρια του Δήμου Βιάννου - Αρχείο pdf (572 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA