Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Ο Εορτασμός των Θεοφανείων στον Δήμο Βιάννου
Ο Εορτασμός των Θεοφανείων στον Δήμο Βιάννου PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλέφωνο 2895340177
Fax 2895022860
Email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Άνω Βιάννος 09-01-2014

Θέμα: Ο Εορτασμός των Θεοφανείων στον Δήμο Βιάννου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα, και με την παρουσία πλήθους κόσμου έγινε ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Δήμο Βιάννου. Οι τελετές του αγιασμού των υδάτων πραγματοποιήθηκαν στους οικισμούς της παραλιακής ζώνης του Δήμου.

Οι τελετές ξεκίνησαν με τον αγιασμό των υδάτων στην παραλία της Ψαρής Φοράδας και συνεχίστηκαν με τις τελετές αγιασμού στο Λιμάνι της Άρβης και στην παραλία του Κερατόκαμπου.

Ακολούθησε στις 12 το μεσημέρι, η τελετή αγιασμού των υδάτων στο Λιμάνι του Καστρίου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, οι Αντιδήμαρχοι ο Πρόεδρος με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, και τα στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Καστρίου. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Άρβης και Καστρίου μετά τη λήξη της τελετής έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και κέρασαν όλους τους παρευρισκόμενους.

Πολλοί ήταν και φέτος οι τολμηροί κολυμβητές που τηρώντας την παράδοση βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Λιβύκου, κατορθώνοντας να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό και να πάρουν την ευλογία του.

140108_fota2.jpg

140108_fota.jpg
 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA