Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Υπογραφή Σύμβασης για το έργο: Βελτίωση - Συντήρηση δημοτικής οδού από οικισμό Καλαμίου έως τον οικισμό Ψαρής Φοράδας
Υπογραφή Σύμβασης για το έργο: Βελτίωση - Συντήρηση δημοτικής οδού από οικισμό Καλαμίου έως τον οικισμό Ψαρής Φοράδας PDF Print

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 26-08-2014

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Υπογραφή Σύμβασης για το έργο: Βελτίωση - Συντήρηση δημοτικής οδού από οικισμό Καλαμίου έως τον οικισμό Ψαρής Φοράδας»

Ξεκινά το έργο Βελτίωση Συντήρηση δημοτικής οδού από τον οικισμό Καλαμίου έως τον οικισμό Ψαρής Φοράδας με προϋπολογισμό 140.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αντιδήμαρχος Μανόλης Αγαπουλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μηνάς Σταυρακάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλαμίου Μανόλης Χρηστάκης , και ο επιβλέπων μηχανικός Γιώργος Παπαμαστοράκης.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

Καθαρισμός και τσιμεντόστρωση τάφρου τριγωνικής διατομής, κατασκευή τεχνικών με τσιμεντοσωλήνες Φ800 τριών διαβάσεων, και ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωση του ανάφερε:

Με την υπογραφή της σύμβασης προχωρούμε σε εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος παράλληλα με κατασκευή τσιμεντένιας τάφρου στην Δημοτική οδό που συνδέσει το Καλάμι με την Ψαρή Φοράδα . Η παρέμβαση αυτή θα βελτιώσει σημαντικά την προσβασιμότητα της περιοχής, καθώς και την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών., αλλά και την μεταφορά των κηπευτικών που παράγονται στην Ψαρή Φοράδα. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η παραπάνω παρέμβαση αλλά και για την άριστη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Βιάννου.

Το έργο «Βελτίωση - Συντήρηση δημοτικής οδού από τον οικισμό Καλαμίου έως τον οικισμό Ψαρής Φοράδας χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης με ΚΑ 2013ΕΠ00200014.

 

Υπογραφή Σύμβασης

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA