Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Υπογραφή σύμβασης του έργου "Πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες- Κατασκευή νέων τεχνικών του Δήμου Βιάννου και επισκευή δημοτικής οδοποιίας"
Υπογραφή σύμβασης του έργου "Πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες- Κατασκευή νέων τεχνικών του Δήμου Βιάννου και επισκευή δημοτικής οδοποιίας" PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 01-02-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζηµιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεοµηνίες- Κατασκευή νέων τεχνικών του Δήμου Βιάννου και επισκευή δημοτικής οδοποιίας», προϋπολογισμού 100.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη καθώς και του επιβλέποντα μηχανικού Γιώργου Παπαμαστοράκη , με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Με το έργο αυτό ο ∆ήµος Βιάννου θα προχωρήσει: Στην κατασκευή ιρλανδικής διάβασης αγροτικού δρόμου πλύστρας στην περιοχή Κολύµποι της Τ.Κ. Αµιρών 2. Στην τσιμεντόστρωση δηµοτικού δρόµου στην Νέα Άρβη της Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου 3. Στην επέκταση τεχνικού και διαπλάτυνση δημοτικού δρόμου στην περιοχή Κέντρα της Τ.Κ. Άνω Βιάννου.

Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 055 µε αριθµό 2003ΣΕ05500005, σύµφωνα µε απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών µε το ποσό των 100.000,00 €.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: «Με την στήριξη και την Χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών προχωράμε σε σημαντικές παρεμβάσεις σε περιοχές του Δήμου μας που αφορούν τον Οικισμό της Άρβης αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο Άρβης- Κερατόκαμπου στην περιοχή της Κέντρας με κατασκευή νέων τεχνικών και αποκατάσταση του υφιστάμενου οδοστρώματος. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη, που χρηματοδοτεί το σύνολο του προϋπολογισμού του έργου, από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου. Οι παρεμβάσεις σε έργα υποδομών για στον Δήμο θα συνεχιστούν για όλο το 2018 παρά τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με το θεσμικό πλαίσιο δημοπράτησης δημόσιων έργων».


 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA