Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά
Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά PDF Εκτύπωση

Στην εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

Ο κ. Μπαριτάκης, κατέθεσε στεφάνι στο «Μνημείο των Νεκρών της Εργατικής Τάξης» στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη φετινή ημέρα - σύμβολο για τους αγώνες των εργαζόμενων.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπαριτάκης ανέφερε για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς τα εξής:

«138 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο το 1886 και το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Είναι μια ημέρα - σύμβολο για τους εργαζόμενους και όλους τους ανθρώπους γενικότερα, θυμίζοντας μας πως οι αγώνες για την κατάκτηση των στόχων που τίθενται πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπος.

Είναι μια ημέρα που υπενθυμίζει και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την ευθύνη που έχει απέναντι στους συμπολίτες μας, για τη στήριξη τους, τη διαμόρφωση πολιτικών και τη λήψη αποφάσεων για τη δημιουργία των συνθηκών που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας του κοινωνικού συνόλου.

Μέσα σε ένα κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται, ένα περιβάλλον με πολλές προκλήσεις, συνεχίζουμε όλοι μαζί, με στόχο τη δημιουργία ενός μέλλοντος καλύτερου για όλους και ειδικά για τις επόμενες γενιές».

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA