Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Έτοιμη να «βγει στον αέρα» είναι η Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Βιάννου!
Έτοιμη να «βγει στον αέρα» είναι η Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Βιάννου! PDF Εκτύπωση

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να «βγει στον αέρα» η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Βιάννου.

Μέσα από την παρουσίαση της νέας ενημερωτικής ιστοσελίδας του Δήμου που έγινε στο Δήμαρχο Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη και τους αντιδημάρχους από την εταιρεία Intermedia, η οποία έχει αναλάβει και την κατασκευή της, κοινή διαπίστωση ήταν πως η νέα διαδικτυακή πηγή ενημέρωσης του Δήμου, αποτελεί ένα μοντέρνο, λειτουργικό και εύχρηστο εργαλείο.

Πρόκειται για μια ακόμη κίνηση, η οποία γίνεται στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της Δημοτικής Αρχής για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με γνώμονα την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αναβάθμιση των διαδικτυακών παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μέσα από την νέα ιστοσελίδα του Δήμου, που είναι επί της ουσίας ένα ακόμη δυναμικό κανάλι πληροφόρησης για τα νέα, τις ανακοινώσεις και τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, θα δίνεται η δυνατότητα για άμεση ενημέρωση του περιεχομένου προς τους δημότες και τους επισκέπτες.

«Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Βιάννου, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη πως στοχεύουμε στην αναβάθμιση - σε κάθε επίπεδο - των υπηρεσιών μας προς τους συνδημότες μας. Πρόκειται για μια διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης για όλη τη δραστηριότητα του Δήμου, με χρήσιμες πληροφορίες, τόσο για τις Υπηρεσίες του τόπου, όσο και για τα αξιοθέατα της περιοχής μας, με νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που διευκολύνουν τη διεκπεραίωση των αιτημάτων και με τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τη Δημοτική Αρχή. Στόχος άλλωστε μέσα και από αυτό το εργαλείο είναι να έχουμε μια σχέση συνεργασίας και επαφής με τους πολίτες, με αμεσότητα και διάδραση», δήλωσε ο κ. Μπαριτάκης μετά από την παρουσίαση.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA