Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα Πλεονεκτήματα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Επίκεντρο
Τα Πλεονεκτήματα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Επίκεντρο PDF Εκτύπωση

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση για τα πλεονεκτήματα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Βιάννου και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Άρβης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε χθες στο πλαίσιο των δράσεων για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, σε θέματα που αφορούν στην Ενεργειακή Μετάβαση, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και η ανάγκη αξιοποίησης τους από τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες γενικότερα, μέσα από την απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, τον τρόπο λειτουργίας των Ενεργειακών Κοινοτήτων ευρείας βάσης και τη συμβολή αυτών στο κοινωνικό σύνολο.

«Η ενεργειακή Μετάβαση, αποτελεί έναν από τους στόχους του Δήμου Βιάννου, που είναι σε προτεραιότητα. Ως Δημοτική Αρχή, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού που υπάρχει για την ενεργειακή αναβάθμιση και την μείωση του κόστους ενέργειας του Δήμου μας, προχωράμε σε μια σειρά από πρωτοβουλίες, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που υπάρχει έτσι, προκειμένου αφενός να μειώσουμε το κόστος ενέργειας σε εγκαταστάσεις όπως αντλιοστάσια, σχολικά κτίρια και οδοφωτισμό, αφετέρου να καλύψουμε το ενεργειακό κόστος το οποίο ως σήμερα επιβαρύνει τους δημότες μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαριτάκης, μετά από την εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ενημερωτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Δήμο Βιάννου περιλαμβάνεται στο πλαίσιο δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης και του σχεδιασμού της για την ανάγκη ενεργούς περιβαλλοντικής διαχείρισης σε κάθε Δημοτική Ενότητα της Κρήτης.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA